Filosofia Hotelului

      Filosofia este probabil cea mai importantă formă de manifestare a spiritului, vorbind despre filosofia unui hotel, mai ales a unuia de 5 stele, trebuie să ințelegem că ne aflăm în fața unei mari provocări. Complexul Hotelier "President" își are ca concept de bază scopul de a face față instigărilor secolului XXI și de a satisface din plin solicitările și doleanțele clienților săi. Succesul trebuie să fie determinat de dorința de a fideliza clienții prin a le oferi tot ce e mai bun și pentru a-i motiva să revină ori de câte ori vor avea nevoie, iată filosofia primordială a hotelului nostru. Îmbinând modernul cu tradiția, diversificând și îmbunătățind permanent serviciile, am dezvoltat un hotel cu un stil rafinat, aparte. Spaţiile verzi învecinate oferă o atmosferă pură şi aer curat în permanență, iar designul contemporan, culorile și formele alese cu atenție predau confort și căldură, pentru a face șederea oaspeților plăcută și de neuitat. Astfel, dorim să creăm nu doar condiții confortabile ci un adevărat exemplu al industriei ospitalității pentru Republica Moldova.

      Cei care vizitează Hotelul "President" nu sunt doar clienți, ei sunt oaspeți care sunt tratați cu amabilitate, rafinament, calitate și ambiție de a satisface toate dorințele. Hotelul "President" a devenit deja alegerea preferată a multor oameni de afaceri care călătoresc in Moldova : politicieni, diplomați, sau artiști care au apreciat la justa valoare sejurul in hotelul nostru, fie fiind vorba despre o călătorie de afaceri, o întâlnire de lucru, sau mini vacanța de sfârșit de săptămână. În elegantul Hotel President seviciile oferite sunt personalizate , adaptate necesităților oaspeților noștri care găsesc aici liniștea și confortul care îi fac să se simtă cu adevărat oaspeți și nu clienți ai hotelului.

      Noi credem cu siguranță că cheia succesului este încrederea în posibilitatea realizării cu profesionalism a scopurilor expuse și satisfacerea tuturor celor care ne-au vizitat și a celor pe care ii așteptăm cu drag. Vom indeplini și in continuare această misiune cu dragoste, respect și fidelitate pentru toți oaspeții noștri!