Despre noi

Sunteţi bineveniţi la Complexul Hotelier President !

      Atmosfera de noblețe a Complexului Hotelier "President", poate satisface chiar și cei mai pretențioși oaspeți. Hotelul de 5 Stele "President" din Chișinău este o locație de lux cu design exclusivist unde vă veţi scufunda într-o atmosferă caldă și relaxantă, uitând de agitaţia urbană, bucurându-vă de soare și bazin sau delectându-vă cu terapii de relaxare în zona SPA & Wellness.

     Spectaculos și elegant, Complexul Hotelier "President" dispune de o poziție privilegiată de amplasare într-o zonă ecologică unde vă veți putea bucura de liniște și aer curat pe tot parcursul sejurului Dumneavoastră. Complexul Hotelier "President" este amplasat într-un loc mai mult decât atrăgător, nu numai din punct de vedere ecologic, ci și prin faptul că este la doar 2 km distanţă de Porțile Orașului sau Aeroportul Internațional Chișinău.

    Hotelul "President" este structurat în 4 etaje și dispune de  25 numere de diverse categorii - Standard (Single,Double,Twin), Semilux (Single, Double, Twin), Lux și Suite. Hotelul deține camere luxoase cu vedere panoramică asupra Porţilor Oraşului, piscinei, spațiilor verzi amenajate pe teritoriul complexului, de asemenea, dispune de o Cramă, Restaurant şi Terasă cu bucătărie europeană, moldovenească şi japoneză, zone superbe de odihnă amenajate atât în aer liber- terasă și piscină, cort de tenis cât și în incinta hotelului - 2 saune in stil persan şi în stil japonez și un minunat Lobby Bar.

      Complexul Hotelier "President" este o combinație perfectă de eleganță și confort modern. Aici veți descoperi un număr mare de servicii prestate la nivel de 5 stele incluse în prețul cazării, cum ar fi micul dejun, parcare, accesul la piscină, accesul la fitness room, internet Wi-Fi în toate camerele și spațiile publice și multe alte servicii care urmăresc satisfacerea tuturor oaspeților pe care avem plăcerea de a-i deservi. Hotelul oferă o gamă largă de servicii atât turiştilor individuali cât şi celor care călătoresc în grup, turiștilor care călătoresc în scop de afaceri cât și celor care călătoresc în scopuri personale, atât turiștilor străini cât și celor naționali. Personalul din cadrul Hotelului "President", este disponibil pentru a Vă asista în orice moment, asigurindu-vă securitatea și confidențialitatea, fiind foarte atent și politicos.

     Ambianța și atmosfera complexului nostru, Vă vor lăsa neapărat plăcut surprinși, pentru că serviciile și atitudinea cu care este tratat fiecare oaspete sunt unice, fiind dăruite cu plăcere și profesionalism.

Suntem încântați că ați ales Complexul Hotelier "President" pentru sejurul Dumneavoastră!

Premiile noastre: