Istoria

        Istoria Complexului Hotelier "President" începe cu aproximativ 10 ani în urmă, când un cuplu cu multe ambiții și aspirații și-au construit un vis, acela de a oferi chișinăuienilor o gamă variată de prestare a serviciilor de cazare, alimentare și recreere la cel mai înalt nivel, chiar la ei acasă. Mergând într-o călătorie de afaceri la Oradea, au fost cazați într-un hotel de tip boutique în afara orașului, aici s-a născut ideea de a face ceva similar, dar cu precădere mai bun, acasă. Astfel, în 2007 a luat naștere compania, care are drept logotip 3 diamante, simbolizând unitatea unei afaceri de familie, fondatorii având 3 copii, fiecare dintre aceștia fiind reprezentați prin unul din diamante.

        Transformarea visului în realitate a durat aproximativ 3 ani și jumătate, urmând luni întregi de lucrări de construcție și finalizare, pentru că la 27 mai 2011 ,Complexul Hotelier President care se întinde pe un teren inverzit cu o suprafață de un hectar și cu o vedere minunată asupra orașului, să-și deschidă larg ușile pentru oaspeți. Posesorii acestui minunat Complex de 5 stele doresc să ridice hotelul la nivel de cel mai bun hotel boutique din țară, ceea ce se și intâmplă zilnic în interiorul acestei companii. Adevărată bijuterie arhitecturală a orașului, "President" a fost conceput ca un Complex Hotelier care cuprinde o gamă variată de prestare a serviciilor de cazare, alimentare și recreere, astfel vă propunem să vizitați: restaurantul, sala de conferințe, crama, terasa, terasa privată cu beci, piscina sezonieră, zona Welness cu saună persiană și japoneză. Alături de un personal competent susținem că am acumulat experiența necesară în organizarea evenimentelor de diferite genuri, cum ar fi : Cină Festivă, Banchete, Petreceri Private, Business Lunch-uri, Coffee Break-uri, Conferințe, Workshop-uri, Cocktail-uri, Team Building-uri, Training-uri, etc. pentru toate necesitățile și doleanțele Dumneavoastră.

      Istoria acestui Hotel se construiește zilnic, prin intermediul fiecăruia dintre clienții noștri! Ținem să vă mulțumim pentru fidelitate și încredere, iar la rândul nostru, vom continua să ne facem misiunea cu sinceritate și competență, pentru a fi demni de respectul și loialitatea Dumneavoastră!